Η εταιρεία ΜΑΡΚΗΣ Θ & ΣΙΑ ΕΕ – ΑΛΦΑ ΤΕΧΝΙΚΗ δραστηριοποιείται από το 1990 στον χώρο θέρμανσης-κλιματισμού με έδρα τα Ιωάννινα.

Τα στελέχη της είναι Μηχανολόγοι Μηχανικοί με μεγάλη εμπειρία σε μελέτες και εγκαταστάσεις Κλιματισμού , Θέρμανσης και Εξαερισμού στην Ελλάδα , αλλά και στο εξωτερικό .


Η καθετοποίηση της δομής της εταιρείας μας επιτρέπει να ασχοληθούμε από μια απλή εγκατάσταση κλιματιστικού μηχανήματος μέχρι πλήρη μελέτη εφαρμογής προηγμένων συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας . Υπάρχει τμήμα πωλήσεων , τμήμα μελετών , τμήμα εφαρμογής και επίβλεψης εγκατάστασης , καθώς και τμήμα after sales service .


Στα έργα μας περιλαμβάνονται κεντρικές εγκαταστάσεις κλιματισμού σε εμπορικά κέντρα , νοσοκομεία , ξενοδοχεία , ιδιωτικές κλινικές , κτήρια γραφείων , καταστήματα , supermarkets , κτήρια κατοικιών . Η εμπειρία μας μας επιτρέπει να αναλάβουμε έργα κλιματισμού ακόμη και σε χώρους με ιδιαίτερες απαιτήσεις όπως πισίνες εσωτερικού χώρου , βιομηχανίες , οινοποιεία κλπ.


Επίσης , εκτός από την σωστή μελέτη –εγκατάσταση , η εταιρεία μας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο after sales service , ώστε ο πελάτης να μείνει απόλυτα ικανοποιημένος και να αξιοποιήσει την επένδυσή του με τον πιο αποδοτικό τρόπο .


Αντιπροσωπεύουμε τον οίκο κλιματισμού DAIKIN ως Master Dealer (Κεντρικός Αντιπρόσωπος Ελλάδας) και έχουμε αναπτύξει εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών σε όλη σχεδόν την Ελλάδα , ώστε να μπορούμε να καλύψουμε απαιτήσεις του πελάτη μας από όπου και να προέρχονται . Έτσι έχουμε ολοκληρώσει έργα στην Ήπειρο , στα Επτάνησα , στην Στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο , στην Δυτική και την Ανατολική Μακεδονία , στην Θράκη και στην Αθήνα.